NEWSLETTER OCTUBRE 2019 – Benvingudes i benvinguts al curs 2019-2020!

Benvolgudes i benvolguts companys de l’Associació Aules d’Extensió Universitària per al Temps Lliure, sigueu tots benvinguts al nou curs acadèmic 2019/2020 que estem inaugurant aquests dies.

Vull exposar dues idees fonamentals en aquesta inauguració de curs, la fidelitat a les Aules i el rigor acadèmic.

 

Necessitem el vostre compromís!

 

Com sabeu, s’ha de ser soci de la nostra associació per tenir accés als cursos. La nostra associació demana a la UAB la preparació i execució dels cursos mitjançant un Conveni anual signat amb el Rectorat. Una associació canalitza i executa millor que individualment, les relacions en el nostre cas, envers la UAB i disposem, per tant, de millors opcions de negociació.

Tota associació consta en els estatuts, necessita els seus socis per funcionar per tant, aquests li deuen aquesta entrega. Vull dir, han d’assistir-la en tot i per tot, econòmicament i de servei.

Per això paguem una quota anual i sobretot hem de comprometre’ns amb gestionar-la, no ni hi ha prou si voleu en assistir als cursos, que és l’objectiu principal, hem d’estimar-la i participar en les gestions que aquesta necessita i promou. Vocalies de classe, Junta Directiva i Activitats socials. Sense aquesta presència i disponibilitat l’Associació no existiria i en conseqüència les classes desapareixerien.

La confecció dels cursos per part de l’ICE, delegat a tal efecte per la UAB, amb la nostra col·laboració, perfilen un calendari, proposen matèries de manera que ens plagui a tots, amb el rigor acadèmic corresponent, la voluntat de fer una efectiva rotació als diferents grups i professors competents. En resum, un programa modern i engrescador.

 

 

Nou sistema de comunicació: newsletters mensuals i una nova pàgina web amb tota la informació!

Aquesta plataforma, que la tecnologia ens posa al nostre abast, un ordinador i unes aplicacions informàtiques, em permet avui dirigir-me a vosaltres de forma còmoda i ràpida. A part del contacte personal de què disposeu amb els vocals de classe, a més a més podeu entrar a la pàgina web, amb l’enllaç senyalat al botó final, www.aeu-tempslliure.cat a la que tenim accés tots i totes i per la que no cal cap contrasenya on trobareu tota mena d’informació, no voldria, estendrem en aquest sentit, prefereixo que vosaltres mateixos descobriu tots els apartats i informacions a l’abast.

La pàgina web ha de ser un ésser en constant actualització, em plau assabentar-vos que a poc a poc introduirem novetats que posem al vostre abast, un Butlletí mensual, una participació activa dels socis, la preparació del 25 aniversari i un llarg etc. La Web remodelada, a partir dels vostres suggeriments, creiem plaurà a tothom. Només quedarà limitat per la falta de participació.

Propers ja, importants esdeveniments a celebrar desitgem que siguin una festa de tothom i per tothom amb la participació de tothom.

 

Des d’aquest fòrum que avui iniciem, vull animar-vos a participar activament en la nostra estimada associació, que ho és per la nostra voluntat i sense nosaltres no existirà. Una abraçada.

Francesc Gay