Dades de contacte

Associació Aules d’Extensió Universitària per al Temps Lliure

Casa Convalescència
Sant Antoni Maria Claret, 171
(Cantonada C/ Sant Quintí)
08025 Barcelona

93 433 50 50
93 433 50 54

Envia’ns un missatge
o deixa’ns una opinió

Ens prenem molt seriosament la teva opinió i els teus suggeriments. Omple el formulari de contacte i et contestarem en la major brevetat possible.

   

   

  Política de protecció de dades

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIÓ AULES EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA PER AL TEMPS LLIURE amb NIF G65249096 i domicili social situat al CASA DE CONVALESCÈNCIA, CARRER SANT ANTONI MARIA CLARET 171 – 08025 BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIÓ AULES EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA PER AL TEMPS LLIURE informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  ASSOCIACIÓ AULES EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA PER AL TEMPS LLIURE informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIÓ AULES EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA PER AL TEMPS LLIURE es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@aeu-tempslliure.cat.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@aeu-tempslliure.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.