Butlletí Abril 2020

Aquí tens el Butlletí d’abril…


 

A partir d’aquest mes d’abril, canviem “Newsletter” per “Butlletí”

 


 

 

Covid-19…

Coronavirus…

Pàndemia…

 

En el moment d’escriure aquest butlletí, no es parla d’una altra cosa: el coronavirus ha estat una de les principals notícies als mitjans d’arreu del món. Tanmateix, encara hi ha molts dubtes sobre la manera com es contagia, quins perills implica i, fins i tot, com s’ha originat.

Els alumnes de les Aules per la Gent Gran estem confinats a casa i les classes han estat suspeses fins nou avís.

Es disparen totes les alarmes però estem tranquils: les instruccions del Departament de Salut són clares i hem de ser responsables en el seu compliment.

Aquesta situació excepcional ens porta a revisar el calendari de les activitats previstes, tant les classes lectives com els esdeveniments previstos.

 


 

 

Ja tenim un nou Avís.

A la vista dels esdeveniments sobre la pandèmia que ens afecta, ICE i Aules han decidit donar el curs per acabat i suspendre tots els esdeveniments previstos fins a final de curs  com:

•    8a Festa de les Lletres
•    Cloenda del Curs

que queden ajornats fins al curs 2020/2021.

 

 


 

Assemblea General Associació 2019

Hem penjat a la Web l’Acta i els annexos corresponents a l’Assemblea de l’Associació del 27 de novembre 2019. Com sabeu l’Acta se signa a l’Assemblea de l’Any següent després de ser aprovada, però hem pensat estaria bé que ja la tinguéssiu ara. En el seu moment serà substituïda per l’acta signada i confirmada.

Podeu accedir pinxant a:

•    Pagina global: 
•    Acta Assemblea
•    Tresoreria
•    % Assistencia

 

 


 

NOTÍCIES BREUS

 


 

8a Festa de les Lletres

 

Per tot el que s’ha exposat anteriorment ens hem vist obligats a suprimir enguany aquesta activitat tan arrelada a les nostres Aules. Queda convocada per al curs vinent.

Tots aquells companys i companyes que han presentat el seu treball, els demanem que si volen els hi guardarem per la nova convocatòria.

 

 


 

Viatges de Final de Curs

 

  • Romania.- Estem quadrant dates, vols i hotels per ajornar el viatge a la segona quinzena de setembre.

  • Irlanda.- De moment cap canvi. En parlem més endavant segons les ordres de confinament de l’Estat.

  • Islàndia.- De moment cap canvi. En parlem més endavant segons les ordres de confinament de l’Estat.

I tingueu en compte que l’Agència “Vilà Viatges” està a la vostra disposició per qualsevol aclariment que necessiteu.

 


Sortida dels Grups E i F

 

3 de març de 2020
Visita OBSERVATORI FABRA
Barcelona (Tibidabo)

Aqui teniu la fitxa

 


Sortida del Grup J

 

28 de febrer de 2020

Visita Exposició MONET
L’EXPERIÈNCIA IMMERSIVA
Espai “Ideal” Barcelona.

 

Podeu veurela aqui_

 

 


 

Aula virtual, apunts dels professors

Els professors ens fan l’obsequi d’un tast del seu saber, ens mancarà el seu mestratge directe. Agraïm la seva professionalitat i interès envers nosaltres, que resoldrem a partir de l’Aula Virtual.

Us recordem que disposarem l’accés de forma operativa a partir del 20 d’Abril, data que ICE tindrà acabat el procés i tota la informació prevista a l’Aula Virtual, dels apunts dels professors, tant dels que van acabar la classe com dels que no han pogut començar el seu curs.

Podeu accedir-hi des de les instruccions que ICE ens facilitarà i com sempre des de la nostra pàgina Web, primera imatge, botó AULA VIRTUAL.

Així que si per si de cas no recordes com s’accedeix, i estàs interessat a revisar tota la documentació relativa al curs, aquí t’expliquem un altre manera de fer-ho.

 

 

Accedeix a:
https://cv.uab.cat/portada/ca/index.html

 

 

Apareixerà una pantalla, si ja heu entrat algun altre cop, s’informarà que ja esteu identificats, per tant aquí sortirà el vostre nom, i no més heu de pinxar damunt d'”Iniciar Sessio”

En cas que no sigui així, hem d’introduir el nostre número “NIU” i una contrasenya que ens varen donar quan ens vàrem matricular per primer cop, informem aquest camp i “Iniciar Sessió”

Automaticament accedireu a tota l’informació relativa al vostre curs

 


Documents “domiciliació rebuts” i “autorització dades”

És important recordar i tenir en compte que no serà vàlida la matrícula sense haver fet el pagament de la quota de l’Associació per mitjà de la domiciliació bancària.

 

No s’admetrà cap altre tipus de pagament, ni pressió per fer un favor per resoldre aquest tema, tal com es va anuncia des de fa temps.

 

El cobrament de la quota pel curs 2020 – 2021, està previst tal com sempre a partir del 15 de maig, aquest any i a conseqüència del coronavirus, potser haurem d’enrederir el cobrament fins al setembre, a fi i efecte de comptar amb tota la documentació, ara confinada a casa, cosa que alenteix el procés. Us mantindrem informats al respecte i us confirmarem la data final pel cobrament.

 

És urgent poder comptar amb totes les dades completes i ben escrites per posar en marxa el programa informàtic que ens ha demanat el BBVA, per tant aquells/elles que no heu pogut complimentar els documents corresponents podeu fer-ho ara, enviant-lo escanejat als vostres vocals. Gràcies!

 

 

Podeu accedir al formulari aqui

 

 


 

Pàgina web

 

No tot ha de ser negatiu… La Pàgina WEB de l’Associació segueix activa i ha de ser l’enllaç informatiu perfecte per estar comunicats en les circumstàncies actuals.

 

Amb molt de gust rebrem les vostres activitats: sortides de grup, fotografies, notícies i informacions, preguntes que ens vulgueu fer, etc.

 

 

https://www.aeu-tempslliure.cat/

 

 

 


 

 

Estadístiques de visites a la web

Estem molt contents de la resposta que estem tenint amb la pàgina web. Més de 3000 sessions ens aquests pocs mesos que porta funcionant ens fa pensar que no ens vam equivocar i que ha estat una aposta molt ben acollida per tots vosaltres!

 

 

 


Estem Confinats

… I per tant, només us podem recomanar “un bon confinament”. Quedeu-vos a casa, Renteu-vos les mans freqüentment, manteniu les distàncies de seguretat…


Poseu la primera marxa i arranqueu suaument…Llegiu aquell llibre que teniu arraconat, escolteu música, mireu pel·lícules que us facin gaudir, visiteu els museus virtuals, recupereu obres de teatre per YouTube, no col·lapseu els supermercats, passegeu el gos, feu estiraments i cuideu la dieta!

 

Ànims! Us tindrem informats a través dels nostres canals habituals de comunicació.

 

Una abraçada.

 

La Junta.