Enhorabona als casats

Enhorabona als nuvis

Fa pocs dies, tot just una setmana després d’iniciar-se el curs 2019 2020, la Mati, companya nostra del Grup U, ens informava que s’havia casat…, estupefacció, ooohhh de sorpresa, varen ser les reaccions inicials de tots nosaltres a classe, però varen acabar amb un gran aplaudiment i desitjos de felicitat.
Personalment li vaig demanar si ens deixava informar d’aquesta bona notícia a la resta de companys, aprofita’n que tenim la nostra pàgina web com a vehicle d’informació i contacte, i va acceptar, uns dies més tard va fer-me entrega d’un escrit on ella mateixa expressa i explica el fet en si.

Aquí està el seu comunicat
Hola a tothom
Sóc La Mati Guillamat del Grup U, que després de fer una de tantes sortides que ens fan a final de curs, fa tres anys vaig conèixer en Josep Garcia i Riera del Grup C.
Hem estat parella fins al passat 18 d’aquest mes, en què hem fet un pas endavant i ens hem casat!!!

Sols volia compartir aquesta alegria amb tots vosaltres. I demostrar que a més d’aprendre passen altres coses a la Universitat.
Gràcies a les Aules estem molt contents.
Josep i Mati

Per la meva part i de tots els companys, els desitgem
Que aquesta nova vida que inicieu junts, es mantingui plena d’amor, felicitat i comprensió. Que els somnis de tots dos siguin una realitat cada dia. Enhorabona!