Inauguració curs 2019 2020

El passat 25 de novembre, a l’Aula Magna UAB Casa Convalescència, va tenir lloc la inauguració oficial del curs.

Organitzada per l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) i amb la col·laboració de l’Associació.

A l’acte varen assistir al voltant de 100 persones incloent els representants de l’ICE,

Presidiren l’acte:
• La Dra. Anna Cros Alavedra, directora de l’ICE de la UAB,
• El Sr. Josep Masalles Roman, coordinador acadèmic
• Per part de l’Associació, el nostre President Sr. Francesc Gay Bochaca
• Com a convidat el Sr. Sr. Lluís Fuster, d’Open Arms, com a responsable de la ONG Open Arms

El primer a prendre la paraula, va ser el nostre President Sr. Francesc Gay que es va adreçar a tots els assistents, agraint la seva presència. Va fer menció especial al fet que fa falta la col·laboració de tots nosaltres a fi i afecte de poder disposar de Vocals i Junta Directiva, i que aquesta situació està posant en perill la continuïtat de les Aules.

Per la seva part la Dra. Anna Cros Directora de l’ICE de la UAB igualment va agrair la presència de tots els assistents i va desitjar que el contingut de les matèries impartides durant el primer període lectiu així com el professorat, etc., hagin estat de la nostra satisfacció i contribuit a que ens ho passem molt bé assistint a les classes. També va recolzar i confirmar que sense la Junta Directiva i Vocals, la relació institucional seria impossible.

El Coordinador Acadèmic Sr. Josep Masalles, va agrair la presència, va informar del seu contacte permanent amb l’Associació i que pren molt bona nota dels comentaris per poder crear els calendaris amb les matèries i professors més adients, insistint, que està a la nostra disposició.

A continuació el Sr. Lluís Fuster de l’ONG Open Arms, ens va donar una Conferència sobre “Open Arms: rescatant persones i consciències” que va donar peu a un interessant debat.

Finalment i com a Comiat i amb el Monòleg “La bona sort”, a càrrec del Sr. Manel Menal i Garasa, alumne del Grup C, dels Cursos per a Gent Gran es va donar per acabat l’acte.