Viatge a ISLÀNDIA 13 de juny 2020

Proposta Viatge a ISLÀNDIA

Sortida: dissabte 13 de juny

Tornada: dissabte 20 de juny

Duració: vuit dies

Pel que fa als viatges a Romania, Irlanda i Islàndia us ampliem dades sobre cada un d’aquests països, com paisatges, costum, cuina, etc.

Islàndia
Islàndia, illa europea al nord de l’Atlàntic i al sud-est de Groenlàndia. Muntanyosa i molt volcànica, coneguda pels seus impressionants paisatges i aurores boreals. En el seu territori hi ha moltes fonts termals i guèisers. Clima en general suau, Malgrat això, a l’interior de l’illa el clima és fred. La riquesa principal és la ramaderia, principalment d’ovelles. Hi ha més ovelles que persones. La carn de be supera a les altres quant a producció i qualitat. Però la seva principal riquesa és la pesca. Bacallà i areng. L’única indústria important és la derivada de la pesca. La població s’agrupa a les costes i es parla islandès.

És una república sobirana i independent. El be islandès és diferent del que estem avesats a Espanya. Us sorprendrà. Es menja també el peix sec “harÖfiskur” acompanyat de mantega i pa d’ordi. Un altre plat típic és el “kaestur hákari”, tauró fermentat, i que s’acompanya d’un licor islandès a base de patata anomena’t Brennivin. També és comú trobar carn de balena a diferents restaurants de la ciutat. És molt coneguda l’excel·lent qualitat del seu bacallà. Els petits pobles pesquers són un escenari idíl·lic per gaudir d’aquesta menja islandesa. Bullit o al forn, amb patates i verdures o bé en sopes de peix.

Detall de la sortida:

Obre l’arxiu: ISLÀNDIA 13 juny itinerari per conèixer tots els detalls

Per tots els que volen viatjar a Islàndia es recomana fer la inscripció a l’agència de viatges a tot tardar a primers de febrer. Com es va anunciar, la infraestructura d’aquest país és encara precària, i a causa de la demanda i poca disponibilitat s’ha de fer en ferm la reserva de vol i hotel.
Poseu-vos en contacte amb la Sra. Teresa, de Vilà viatges, com més aviat millor.
tel.: 607 801 618

Contacte: Villa Viatges

Telèfon: 934 590 155

E-mail: bcn@villaviatges.com

Responsable: Maria Alàs (vocal Grup F)