Viatge al IRLANDA 3 de juny 2020

Proposta Viatge a IRLANDA

Sortida: dimecres 03 de juny

Tornada: dimecres 10 de juny

Duració: vuit dies

Pel que fa als viatges a Romania, Irlanda i Islàndia us ampliem dades sobre cada un d’aquests països, com paisatges, costum, cuina, etc.

Irlanda

La salvatge i irreal Irlanda pertany a la UE. Les llengües oficials són l’anglès i el gaèlic. Aquesta última, una mica difícil d’entendre, és bastant comú sentir-la pels carrers. La seva bandera té tres franges: La verda pel sud, la blanca per la pau i la taronja pel nord. L’any 1921 es va aconseguir una victòria que acabaria amb el domini britànic, No obstant això la, GB va imposar que 6 comptats de l’Ulster (de majoria protestant) seguíssim sota domini britànic. Aquesta situació va provocar que l’IRA (dissidents de l’exèrcit irlandès) continuessin la seva lluita per l’alliberació de l’illa. Actualment encara està dividida en dos.

El principal ingredient de la dieta irlandesa és la patata i la carn, que s’acompanya amb tota classe de verdures. Els postres irlandesos són molt bons: el Cheesecake, fet amb formatge tipus Philadelphia, el Carrot Cake i l’Apple Pie.

No deixeu de tastar el cafè irlandès, una mica diferent del d’Escòcia, amb sucre morè, llet batuda i whisky.

Si us emporteu aparells elèctrics, assegureu-vos de portar des d’Espanya un adaptador per Irlanda, els endolls tenen 3 clavilles. El corrent és de 220 w.

Detall de la sortida:

Obre l’arxiu: IRLANDA 03 juny itinerari per conèixer tots els detalls

Contacte: Villa Viatges

Telèfon: 934 590 155

E-mail: bcn@villaviatges.com

Responsable: Maria Alàs (vocal Grup F)