NEWSLETTER DESEMBRE 2019 – El temps passa volant

Benvolguts companys associats,

Deu fer un parell de setmanes que hem acabat el primer període lectiu. Esperem que hagi estat del vostre agrat i a l’alçada de les expectatives. Comencem doncs el segon període i un any nou 2020 que serà l’avantsala del curs 2020-2021, quan celebrarem el 25è aniversari de l’Associació.

Ens adrecem a tots els companys i companyes, tenim molts preparatius per a dur a terme i ens fareu falta per organitzar, vetllar, col·laborar, aportar idees… Col·laboreu i poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la pàgina web, a la pestanya Contacte, deixants els teus suggeriments i sobretot el teu nom i dades de contacte.

També demanem, i agrairem, que sol·licitis fer-te vocal i participar plenament amb l’Associació!

 

Bones festes 2019!

Aquests dies, tots els grups esteu preparant el dinar de Nadal, un bon moment per fer més coneixences i bones amistats: que gaudiu de l’àpat i dels companys!

Recordeu que del 23 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020 (ambdós inclosos), son les vacances de Nadal.

La nostra companya Montse Ripoll del Grup H, ha dissenyat aquest any la postal de Nadal. Gràcies Montse!

Per acabar, desitjar-vos unes molt Bones Festes de Nadal i que el 2020 vingui ple de joia i salut!

CLICA AQUÍ PER VEURE LA NADALA

 

Inauguració curs 2019-2020

El passat 25 de novembre, a l’Aula Magna UAB Casa Convalescència, va tenir lloc la inauguració oficial del curs, organitzada per l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) i amb la col·laboració de l’Associació.

A l’acte varen assistir al voltant de 100 persones incloent els representants de l’ICE.

CLICA AQUÍ PER VEURE LA NOTÍCIA SENCERA

 

 

Assemblea anual de l’Associació

El passat 27 de novembre, vàrem celebrar l’Assemblea de la nostra Associació, amb una participació de 78 persones, incloent-hi els Vocals dels diferents grups i els components de la mesa, un 9% del total d’alumnes matriculats (884).

 

NOTÍCIES BREUS

 

Estudi LO MAPT

Un any més, aquest novembre, la Fundació Salut i Envelliment ha fet presència a alguna de les Aules per convidar a la gent de 70 anys o més amb queixes de memòria o amb història familiar de malaltia d’Alzheimer a participar en l’estudi per la prevenció d’aquesta malaltia.

 

Estadístiques d’accés a la pàgina web

Estem molt contents que la nova pàgina web generi aquest interès! Us deixem amb les estadístiques dels mesos d’octubre i novembre de 2019.

CLICA AQUÍ PER VEURE LES ESTADÍSTIQUES SENCERES

 

I ha arribat l’hora d’acomiadar-nos. Fins el pròxim mes!

La Junta