NEWSLETTER NOVEMBRE 2019 – Un novembre ple de novetats

Hola! Sóc la Marga Budó, secretària de la Junta de l’Associació. En aquest newsletter trobareu un petit resum de les nostres activitats i dels esdeveniments més reeixits des de l’inici del curs i els del mes de novembre de 2019.

Què us ha semblat la nova pàgina Web de l’Associació?

Jo personalment la trobo espectacular! Estic molt orgullosa dels companys de la Junta i dels Vocals que han treballat de valent i han fet possible que el passat 16 d’octubre a les 19.30 h. estigués a l’abast de tothom. I quan passi el temps pensaré: “I jo, en aquell moment, vaig tenir la sort de tenir aquests companys”.

Atenció! Heu oblidat l’enllaç d’accés a la pàgina?
www.aeu-tempslliure.cat

També podeu trobar-la a partir de Google, escrivint el nom de l’associació o posant, per exemple, “aules d’extensió universitària Barcelona”. Busqueu-la i segur que la trobareu!

 

50 anys de l’ICE

El dia 23 d’Octubre, l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UAB, va celebrar el seu 50è aniversari amb un acte a l’Aula Magna de la Casa de Convalescència, amb presència de membres de l’Associació. Des d’aquí els hi volem dir… PER MOLTS ANYS!!!

 

Loteria de Nadal

Com l’any passat, ja hi ha a disposició de tots els alumnes els dècims de loteria directament a l’administració de loteria. Cal sol•licitar el número 36853. Us deixem les dades de contacte de l’administració:

LA BRUIXETA BARRETA
Administració núm. 335
Carrer Indústria, 282 (entre Carrer Conca i Passeig Maragall)
08026 – Barcelona
Tel. 93 436 71 61
Sra. Cristina.

“La Bruixeta” ens guardarà els dècims fins al 10 de Desembre 2019.

Que la sort ens acompanyi!

 

NOTÍCIES BREUS I CALENDARI D’ACTES DE NOVEMBRE

 

Enhorabona als casats!

Ens pla informar-vos que s’han casat dos nostres companys: la Mati del Grup U i en Josep del Grup C. Enhorabona! PODEU VEURE LA NOTÍCIA SENCERA PREMENT AQUÍ

 

Renovació i participació a la Junta i vocalies.

Recordeu, que la Junta directiva i vocals de classe es renoven constantment. Cada any hi ha companys i companyes que han complert el seu mandat i han de ser reemplaçats. Animeu-vos a participar! La vostra contribució permetrà que l’Associació no perilli.

Què passarà si una classe no té vocals o la Junta directiva no té substituts? No funcionaria res, hi hauria una mala informació i patiríem el risc d’haver de tancar l’Associació.

 

Dia 13 de novembre 2019: Junta Plenària Ordinària

Recordeu que la Junta i els Vocals es reuneixen cada mes per fer un seguiment acurat dels temes pendents que afecten a tots els alumnes. No dubteu en fer servir aquesta via de comunicació, per mitjà dels vostres vocals, per fer-nos arribar les preguntes i/o dubtes que estimeu oportuns. Necessitem la vostra col·laboració! Moltes gràcies!

 

Dia 25 de novembre: obertura solemne del curs 2019-2020

A les 17:30-18:00 h, a l’Aula Magna de la Casa de Convalescència, tindrà lloc la inauguració oficial del curs. Aquesta celebració està organitzada per l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) amb la col·laboració de l’Associació. Ja teniu el programa previst. Us esperem a tots!

 

Dia 27 de novembre: assemblea ordinària de la nostra Associació

Trobareu la convocatòria de l’Assemblea 2019 i l’acta de l’Assemblea 2018 a la pàgina web en l’apartat NOTÍCIES I ACTIVITATS. Consulteu-la!

El 27 de novembre a les 18:00 h. celebrarem la nostra assemblea anual. Aquesta trobada es farà a l’Orfeó Martinenc de Barcelona (Avda. Meridiana, 97). Oportunament, us farem arribar l’ordre del dia amb els diferents punts a tractar. Parlarem de les activitats realitzades, de la renovació de càrrecs, de l’estat de comptes, etc. I també del perquè de la nostra existència.

No us la perdeu! Tenim reservat un torn de paraules i intentarem donar resposta a totes les preguntes. Si em permeteu, insisteixo: la vostra presència és molt important! Comptem amb tots vosaltres!

 

El grup de poesia “Lectors de les Aules” ha començat les seves trobades.

Els que estiguin interessats podeu adreçar-vos a la Consol Solé del Grup E (consolsole@hotmail.com)

 

 

I ha arribat l’hora d’acomiadar-me. Gràcies per la vostra atenció!

Una abraçada i fins aviat!

 

Marga Budó